TOP CLEAN

Rejo Spices introduceert een nieuw CLEAN LABEL ( E-nummer vrij ) product dat zowel houdbaarheidsduur als kleurstabilisatie aanzienlijk bevordert. Uitermate geschikt voor alle verse vleesbereidingen.

Houdbaarheidsduur en kleurstabiliteit

Als gevolg van een steeds wijzigende wetgeving ( Verordening EG 1333/2008 Cat 8.2 ) introduceert Rejo Spices na uitvoerig en langdurig onderzoek een nieuw veilig product voor het bereiden van verse vleesbereidingen en vleesproducten: TOP CLEAN.

De voordelen van TOP CLEAN

  • E-nummervrij
  • Allergenenvrij
  • Verbeterde kleurstabiliteit in gewijzigde atmosferische verpakking
  • TOP CLEAN selecteert specifiek de microflora ( melkzuurbacteriĆ«n )
  • Geen smaakstoffen, geen zuurgraad of verhoogde zoutverhouding tegenover traditionele producten
  • Geen invloed op textuur

Ook bij een voorverpakte bereiding ( al dan niet onder gewijzigde atmosferische toepassing ) heeft TOP CLEAN een belangrijk voordeel: er hoeft geen E-nummer gedeclareerd te worden.

Veiligheid voor de consument primeert

Als vakman stelt u alles in het werk om de consument een zo vers mogelijk product aan te bieden. Met TOP CLEAN voegt u een extra buffer toe aan uw vleesbereidingen op het gebied van voedselveiligheid. De consument krijgt een uiterst veilig product aangeboden, vers en mooi van kleur.

Uniek combinatie-effect op houdbaarheidsduur en kleurstabiliteit

TOP CLEAN heeft tevens geen enkele invloed op de textuur en de smaak van vleesbereidingen en is bovendien perfect te combineren met uw favoriete 'spice blends'. Eveneens bevat TOP CLEAN geen smaakstoffen, geen extra zout en geen zuurgraad.

Gebruik en verpakking

Bij gebruik van 8 g per kg kan reeds een mooi resultaat van enkele extra dagen houdbaarheid en kleurstabilisatie bekomen worden. TOP CLEAN is beschikbaar in een emmer van 1,5 kg.

Contacteer uw vaste reiziger of onze binnendienst voor meer informatie.

09 385 56 15
rejo@solina-group.eu